Ασκήσεις για να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες στο σπίτι

Η σεξουαλική δραστηριότητα δεν είναι το τελευταίο μέρος της ζωής του ισχυρότερο φύλο. Πρόβλημα με δραστικότητα μπορεί να προκαλέσει κατάθλιψη και να προκαλέσει ακόμη και το διαζύγιο. Προσωρινές δυσκολίες με τη στύση συμβεί σε οποιαδήποτε ηλικία.

Αλλά αν υπάρχει τακτική της στυτικής δυσλειτουργίας, θα πρέπει να επισκεφθείτε το γιατρό. Ως Συμπλήρωμα της βασικής θεραπείας αποδειχθεί άσκηση για τη δραστικότητα στο σπίτι. Η κανονικότητα που δίνει ορατά αποτελέσματα μετά από ένα μήνα τα μαθήματα.

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της εκπαίδευσης

ασκήσεις για την δραστικότητα

Η χαοτική εφαρμογή όλων των υφιστάμενων ασκήσεις δεν θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, μόνο προσεκτικά επιλεγμένα τεχνικές είναι σε θέση να δώσει το αποτέλεσμα. Αναπτύχθηκε από τους ειδικούς του προγράμματος κατάρτισης για την επιστροφή της στύσης έχει πολλά πλεονεκτήματα και εγγυάται την γρήγορη αποκατάσταση. Ασκήσεις για τη δραστικότητα στο σπίτι τους άνδρες που αποσκοπούν στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και για την επιστροφή κλήσης για να την αποδυναμώσει τους μυς.

Τα κύρια πλεονεκτήματα της πρόγραμμα είναι το εξής παράγοντες:

 • επικεντρώνεται στην εξάλειψη προβλήματα με τη στύση ασκήσεις αυξήσει τα επίπεδα τεστοστερόνης. Η ορμόνη είναι απαραίτητη για τη στάση της στύσης και την παραγωγή σπέρματος;
 • η σωματική δραστηριότητα εξαλείφει συμφόρηση του ουροποιογεννητικού συστήματος, η παρουσία των οποίων οδηγεί σε στυτική δυσλειτουργία στους άνδρες.
 • συμβάλλει στην απελευθέρωση της αδρεναλίνης, οι γιατροί έχουν αποδείξει τη σχέση αυτής της ορμόνης του στρες. Συσσωρεύονται στο σώμα, αδρεναλίνη προωθεί το σχηματισμό συναισθηματική υπερφόρτωση, αντιδρούν αρνητικά το αναπαραγωγικό σύστημα και ακόμη και να οδηγήσει σε πλήρη ανικανότητα;
 • ασκήσεις για τη βελτίωση της δραστικότητας στο σπίτι, οι άνδρες είναι σημαντικά βελτιώνει τη συνολική υγεία, αυξάνει την αποδοτικότητα και την αυτοεκτίμηση. Η ορμόνη της χαράς, επηρεάζοντας θετικά τη σεξουαλική λειτουργία;
 • το κέντρο εστιάζει σε μείζονες μύες και για τη διατήρηση του τόνου, το οποίο είναι ο κύριος παράγοντας για μια φυσική στύση;
 • ασκήσεις έχουν ένα χαλαρωτικό και κατευναστική επίδραση, βοηθά να αντιμετωπίσουν την επιθετική στρες.

Το μόνο μειονέκτημα σειρά από ασκήσεις για την δραστικότητα είναι κανονικότητα. Γιατί ακόμα και με τη συνεχή μαθήματα, το αποτέλεσμα έρχεται μόνο σε ένα μήνα από την έναρξη της κατάρτισης. Διαφορετικά, μια θετική ισορροπία είναι πολύ δύσκολη.

Αν συγκρίνετε την αποτελεσματικότητα της κατάρτισης και την επίδραση της φαρμακευτικής αγωγής, με την τελευταία να δώσει άμεση αλλά βραχυπρόθεσμο αποτέλεσμα. Ασκήσεις δεν δράσουμε άμεσα, ωστόσο, η κανονικότητα της δράσης εγγύηση για την ομαλή λειτουργία του πέους. Ποια μέθοδο να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την ισχύ, Εσείς αποφασίζετε.

Το συγκρότημα των ασκήσεων για την εξάλειψη της στυτικής δυσλειτουργίας

Όλες οι ασκήσεις για τη δραστικότητα στο σπίτι τους άνδρες με στόχο την ενίσχυση της μυς κυρίως ευθύνεται για την ποιότητα των γεννητικών οργάνων. Είναι ένα ουσιαστικό μέρος του ανδρικού σώματος είναι ειδικά για τον κατασκευαστή της σεξουαλικής ενέργειας.

Και την ενεργό διέγερση έχει μια θετική επίδραση στη στύση στους άνδρες. Το συγκρότημα περιλαμβάνει αρκετές ασκήσεις, που επιδιώκουν μόνο ο στόχος σας — να επιστρέψει ο άνθρωπος για να του την δύναμη.

Η πιο αποτελεσματική εμπειρογνώμονες περιλαμβάνουν τις ακόλουθες τεχνικές:

 • Το κερί. Στάση ξαπλωμένη στο πάτωμα, τα χέρια τοποθετούνται κατά μήκος του σώματος, τα πόδια ίσια. Όσο το δυνατόν κίνηση των κάτω άκρων πίσω από το κεφάλι σας, λυγίζοντας τους αγκώνες σας, γέρνει προς τα πίσω, στη συνέχεια, τραβήξτε τα πόδια κατ ' ευθείαν επάνω. Κρατήστε το σώμα για 1-2 λεπτά. Αργά και χωρίς απότομες κινήσεις επανέρχονται στην αρχική τους θέση, υποστηρίζοντας τον εαυτό σας με τα χέρια σας.
 • Η κατακράτηση του φορτίου. Με τα πόδια ανοιχτά στο πλάτος των ώμων σε όρθια θέση. Κατά τη διαδικασία εκπόνησης των ασκήσεων για τη δραστικότητα στο σπίτι, οι άνδρες πρέπει να φανταστείτε ότι ανάμεσα στα πόδια σου είναι ένα φανταστικό θέμα. Κάνετε 10 επαναλήψεις για 5 δευτερόλεπτα το καθένα. Καθημερινά αυξάνεται η διάρκεια της συμπίεσης ενός ανύπαρκτου αντικειμένου για 1 δευτερόλεπτο.
 • Καταλήψεις. Το πιο αποτελεσματικό μέσο για όλων των τεχνικών που έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσει τη στύση. Να κάνει καταλήψεις με τα χέρια τεντωμένα στο ύψος των ώμων με τα χέρια σας. Πόδια ανοιχτά, πόδια κατευθύνεται προς το εσωτερικό, στους γλουτούς τεντωμένο, τα πόδια σταθερά αγγίξει το πάτωμα. Θα πρέπει να καθίσει οκλαδόν τόσο βαθιά όσο το δυνατόν, στο χαμηλότερο επίπεδο που απαιτείται για να σταθεί ακίνητος για μερικά δευτερόλεπτα, σιγά-σιγά να ισιώσει τα πόδια. Στην ιδανική περίπτωση, οι ειδικοί συμβουλεύουν να εκτελέσει 20 sit-UPS.
 • Το περπάτημα στους γλουτούς. Κάτσε για τους γλουτούς σας, ισιώστε τα πόδια σας, η γωνία ανάμεσα στα πόδια και το σώμα θα πρέπει να είναι αυστηρά 90 μοίρες, τα χέρια ελαφρώς λυγισμένα στους αγκώνες. Σε αυτή τη θέση, κινείται προς τα εμπρός, περίπου δύο μέτρα μακριά και πίσω στο σημείο εκκίνησης. Λόγω της ροής του αίματος που παρέχεται από επίμονη στύση. Η διάρκεια αυτής της άσκησης για τη βελτίωση της δραστικότητας — 10 λεπτά, με τη σταδιακή αύξηση του ρυθμού. Αντενδείξεις οξεία αιμορροΐδες, πόνος στο κάτω πίσω.
 • Την άντληση του μυ PC. Το βασικό κριτήριο αυτής της άσκησης για τη δραστικότητα στο σπίτι τους άνδρες πίσω και να χαλαρώσει τους μυς του σώματος. Αρχική θέση — που κάθεται στις φτέρνες. Οπτικά πυκνό στο μυ PC (η θέση μπορεί να βρεθεί σε ένα βιβλίο ανατομίας) και σιγά-σιγά σφίξτε το για 1 δευτερόλεπτο. Κατέχει ένα μέγιστο 10 προσεγγίσεις.
 • Περιστροφή της λεκάνης από μια μόνιμη θέση — 40 φορές σε κάθε κατεύθυνση.

Οι παραπάνω τεχνικές εγγυώνται την πλήρη επανέναρξη της σεξουαλικής επιθυμίας για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που υπόκεινται σε αυστηρή συμμόρφωση με τις συστάσεις των εμπειρογνωμόνων και ειλικρινή επιθυμία να βοηθήσουν τους εαυτούς τους.

Επαγγελματικές συμβουλές

πώς να αυξήσει την ισχύ

Οι περισσότεροι άντρες που αποφάσισε να πραγματοποιήσει το συγκρότημα ασκήσεις για τη βελτίωση της δραστικότητας στο σπίτι, είναι αντιμέτωποι με το πρόβλημα της τεμπελιάς και έλλειψης ελεύθερου χρόνου. Για να αποφύγετε αυτούς τους παράγοντες που οι γιατροί συνιστούν να ακολουθήσει ένα μικρό κόλπο:

 • Για να ρυθμίσετε το ξυπνητήρι για μια ώρα από τη συνηθισμένη ώρα της αφύπνισης. Αυτή η περίοδος είναι αρκετά για να ολοκληρωθεί το όλο συγκρότημα προσεκτικά, χωρίς βιασύνη. Η γυμναστική βοηθά γρήγορα συντονιστείτε στον τρόπο εργασίας και το εργατικό διαδικασία είναι πιο αποτελεσματική.
 • Τα σαββατοκύριακα, ακολουθήστε το συγκρότημα των ασκήσεων στον καθαρό αέρα. Η μοναξιά με τη φύση θα σας βοηθήσει να επιτύχετε σπουδαία αποτελέσματα πολύ πιο γρήγορα.
 • Για να βοηθήσει το σώμα να αντιμετωπίσει την έλλειψη στύσης, απέχουν από το Κάπνισμα και την κατάχρηση αλκοόλ. Ισορροπία διατροφής και βιταμίνες.
 • Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα πρέπει να προχωρήσουμε περισσότερο. Αν είστε αναγκασμένοι να φτάσει πολύ χρόνο να κάθεται, να αλλάξετε τη θέση του σώματος, να λάβει ωριαία διαλείμματα. Προσομοίωση τρέχει στη θέση του, squat, κάντε μια ελαφριά προπόνηση.

Η τήρηση των κανόνων αυτών μπορεί να θεωρηθεί η μισή μάχη. Βελτίωση της ποιότητας ζωής ανακτήσει την σεξουαλική επιθυμία και τη δύναμη ασκήσεις στο σπίτι άντρες καθορίσει το αποτέλεσμα. Το κύριο πράγμα είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου, μην είσαι τεμπέλης και τακτικά (πρωί και βράδυ) για να τους συναντήσει.

Συνοψίστε

Ασκήσεις για τη βελτίωση της στύσης, είναι απαραίτητο να ακούσεις ξεκάθαρα τα σήματα του σώματος. Υπερβολικό φανατισμό μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση: αν έχετε αμφιβολία για την ορθότητα των ενεργειών τους, συμβουλευτείτε με έναν ειδικό ή να εγγραφείτε για personal training με τον εκπαιδευτή. Μετά από μερικές συνεδρίες με έναν επαγγελματία θα καταλάβετε λεπτομερώς όλες τις αποχρώσεις και θα αυξήσει σημαντικά την πιθανότητα να ανακτήσουν τη σεξουαλική επιθυμία.

21.08.2019