Οδηγίες χρήσης Erogan

Πώς να εφαρμόσετε το tablet σας Erogan

Εκτός από την υψηλή αποδοτικότητα και τις λογικές τιμές, τα δισκία Erogan είναι εύκολο στη χρήση. Δυστυχώς, μερικές φορές στη συσκευασία λείπει το φυλλάδιο με τις οδηγίες, έτσι ώστε πολλοί άντρες αναρωτιούνται πώς να πάρετε το φάρμακο. Στις οδηγίες για Erogan περιγράφονται οι ακόλουθες απαιτήσεις και συστάσεις:

Πώς να χρησιμοποιήσετε Erogan

  • σταγόνες: τα φάρμακα πρέπει δύο φορές την ημέρα – πρωί και βράδυ πριν τον ύπνο;
  • χάπια για να χρησιμοποιήσετε τα δισκία θα πρέπει να είναι 1 πράγμα μια ημέρα πριν από τα γεύματα;
  • εάν το εργαλείο χρησιμοποιείται για την πρόληψη της στυτικής δυσλειτουργίας, το χάπι θα πρέπει μέσω της ημέρας;
  • η θεραπευτική πορεία του φαρμάκου Erogan είναι τουλάχιστον 1 μήνα, και τα θετικά αποτελέσματα θα είναι αισθητή μετά από 6-8 ημέρες.

Αυτό το εργαλείο για την καταπολέμηση της ανικανότητας είναι πιστοποιημένο Συμπλήρωμα διατροφής. Τα χάπια έχουν δοκιμαστεί μέσα από εργαστηριακές και κλινικές δοκιμές, τα αποτελέσματα της οποίας οι διεθνείς οργανισμοί ελέγχου που έδωσε ο κατασκευαστής πιστοποιητικό που επιβεβαιώνει την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των κεφαλαίων.

Η σύνθεση του σταγόνες και τα δισκία για την αύξηση της δραστικότητας είναι φυσικό και ακίνδυνο, έτσι ώστε το φάρμακο δεν έχει αντενδείξεις. Αλλά ο κατασκευαστής συνιστά να απέχουν από την αποδοχή τους άνδρες που έχουν ατομική δυσανεξία σε κάποιο από τα συστατικά. Επίσης, αυτή η θεραπεία δεν έχει παρενέργειες.