Κριτικές Erogan

 • Νικόλαος
  Τα περισσότερα θα κερδίσει το βάρος, το λιγότερο συχνά θα ήθελα σεξουαλική οικειότητα με τη γυναίκα του. Έφτασα στο σημείο που το σεξ έχει σχεδόν εξαφανιστεί από τις ζωές μας. Δεν θέλω να χαλάσω το γάμο, έτσι πήγα στο γιατρό. Ο ουρολόγος με συμβούλεψε να ομαλοποιήσει τη διατροφή, τη σωματική άσκηση (ιδίως στα πόδια) και να λαμβάνουν χάπια erogan. Πριν την απώλεια βάρους ανέγερση πίσω στη ζωή μου χάρη σε αυτό το υπέροχο εργαλείο, έτσι εγώ θα σε συμβούλευα σε όλους τους άνδρες που έχουν προβλήματα στο κρεβάτι.
  Erogan
 • Ali
  Λόγω προβλημάτων με τον θυρεοειδή αδένα, θα έχουν σημαντικά μειωμένη λίμπιντο, και στη συνέχεια να χάσει εντελώς την στύση. Ήμουν πραγματικά φοβάται το συναίσθημα ότι δεν μπορεί να παραμείνει αδύναμη, που σε σχετικά νεαρή ηλικία. Στο γιατρό δεν θέλω να πάω, οπότε έψαχνα για λύση στο Διαδίκτυο και τελικά το βρήκα! Με τα χάπια erogan Τρέχω μια πλήρη σεξουαλική ζωή.
  Erogan
 • Xeyale
  Ο άντρας μου ήταν στη δουλειά, προβλήματα, και στη συνέχεια απολύθηκε. Θρηνούσε την απώλεια της θέσης εργασίας, και δεν τον ρώτησα σεξ, αλλά όταν έχει περάσει αρκετός χρόνος, συνειδητοποίησα ότι είχε προβλήματα με τη στύση. Στη συνέχεια, στο Διαδίκτυο και βρήκα πληροφορίες για τα δισκία Erogan και αποφάσισε να το αγοράσει. Τώρα έχουμε ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος!
  Erogan
 • Raul
  Άρχισα να εξαφανιστούν στύση, λοιπόν, μοιράστηκα με έναν φίλο μου πρόβλημα. Αποδείχθηκε ότι είναι επίσης γλιτώσει. Είπε να βοηθήσει τον τέλειο δισκία eroganκαι επίσης, αποφάσισα να δοκιμάσω. Καταλαβαίνω ότι είμαστε όλοι άτομο, και αυτό τον βοήθησε, μπορείς να μου δώσεις κανένα καλό αποτέλεσμα. Αλλά οι αμφιβολίες μου εξαφανίστηκαν, όταν μετά από 3 ημέρες μετά την έναρξη αυτό το φάρμακο η στύση μου έγινε όπως ήταν πριν, και μετά από 2 εβδομάδες ήμουν σε θέση να ικανοποιήσει τη γυναίκα του στο κρεβάτι για μια ολόκληρη ώρα! Έτσι θα ήθελα να συστήσω αυτό το εργαλείο για όλους!
  Erogan
 • Αναστασία
  Ποτέ δεν πίστευα ότι ο άντρας μου θα αντιμετωπίσει ένα τέτοιο πρόβλημα όπως η ανικανότητα, γιατί έχει πάντα οδηγήσεων έναν υγιεινό τρόπο ζωής και να κάνει τον αθλητισμό. Από καιρό προσπάθησε να τον πείσει να δείτε ένα γιατρό, και ακόμα παραδόθηκε. Σεξολόγος τον συμβούλεψε να πάρει χάπια eroganκαι είμαι πολύ ευγνώμων για την επίδραση αυτού του φαρμάκου. Το σεξ ήταν το ίδιο όπως στα νιάτα του! Θα συμβούλευα όλους να δοκιμάσετε τα χάπια eroganκαι να μην υποφέρουν στη σιωπή από διαταραχές της στυτικής λειτουργίας.
  Erogan
Εκτίμηση Erogan
4.3
9