Εμπειρία στη χρήση Erogan

Αυτή η ενδιαφέρουσα και διδακτική ιστορία για να μοιραστείτε μαζί μας ο Βέρτζιλ από το Ρότερνταμ. Ο άνθρωπος είπε για την υποδοχή σταγόνες για την αύξηση της δραστικότητας Erogan και τα αποτελέσματα της.

Εμπειρία στη χρήση Erogan

Έχω καιρό δίσταζα να γράψω μια κριτική για ταμπλέτες Eroganόπως πολύ ντρέπομαι για τα προβλήματά του. Είναι κατανοητό, λόγω της στυτικής δυσλειτουργίας για τους άνδρες είναι ένα πολύ σοβαρό πλήγμα για τη φήμη και ακόμα και όταν όλα τα προβλήματα πάει μακριά, να εντοπίζουν την ψυχολογική και ηθική κατάσταση παραμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά στο τέλος αποφάσισα να πω σε όλους την ιστορία της, το οποίο μάλλον θα βοηθήσει πολλούς άνδρες στο να απαλλαγούμε από τα προβλήματα στο κρεβάτι.

Ως ανδρική ανικανότητα σχεδόν οδήγησε στο διαζύγιό μας

Όλα ξεκίνησαν όταν ήμουν διαγνωστεί με διαβήτη. Σε προβλήματα υγείας σεξ με τη γυναίκα του ήταν τακτική, παρά το γεγονός ότι έχουμε ήδη παντρεμένος για περισσότερα από 20 χρόνια. Ο εμπνευστής της μια οικεία σχέση ήταν πάντα μου. Μετά την επίσκεψη στο νοσοκομείο για αρκετές εβδομάδες πέρασαν, και ήθελα σεξ και λιγότερο. Στη συνέχεια, η γυναίκα τον εαυτό της έχει ήδη αφήσει να εννοηθεί με την οικειότητα. Είπα ότι έχω προβλήματα στη δουλειά και τη συνολική ευημερία δεν είναι απλά αρνήθηκε τη γυναίκα του (δεν πίστευα ποτέ ότι θα μου συμβεί). Γυναίκα περίμενε λίγο ακόμα, και, τέλος, μετά από μια εβδομάδα είπε τους φόβους του για την ερωμένη μου. Φυσικά, δεν σκέφτονται ακόμη και να "με τα πόδια" από την πλευρά της, αλλά ο πραγματικός λόγος για την έλλειψη σεξ ντροπαλός.

Η γυναίκα του ήταν πάντα να με παρακολουθεί, να ελέγχει το τηλέφωνο, μύρισε μου (δεν μυρίζουν τα αρώματα των γυναικών), αλλά τίποτα το ιδιαίτερο, φυσικά, δεν θα μπορούσε να βρεθεί. Τότε η γυναίκα άρχισε να πιστεύουν ότι το πρόβλημα είναι μέσα της, και πως το μόνο που δεν μου αρέσει ως γυναίκα. Γράφτηκε σε ένα σαλόνι ομορφιάς, μασάζ και βέβαια, αγόρασα ένα εισιτήριο για ένα αθλητικό κέντρο και πισίνα, το χωριό θα είναι σε μια διατροφή. Τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά: το σώμα έγινε πιο fit και να αποκτήσει την παλιά μορφή του, το πρόσωπό του ήταν νέος, οι ρυτίδες γίνονται λιγότερο. Γυναίκα άλλαξε τα μαλλιά της, αγόρασε μερικά μπουκάλια με νερό από την τουαλέτα, αλλά δεν καταλαβαίνει ότι τα προβλήματα στο κρεβάτι δεν είναι λύση, γιατί η αιτία του ανικανότητα.

Μια μέρα, μια φίλη της γυναίκας του, τη συμβούλεψε να αλλάξει η κατάσταση, καθώς η ομοιομορφία θα μπορούσε να έχει αρνητικό αντίκτυπο στη σεξουαλική μας ζωή. Πήραμε άδεια από την δουλειά και πήγα να το θέρετρο. Διακοπές κοντά στη θάλασσα, η οποία από μόνη της είναι πολύ ρομαντικό, συν μια "νέα" γυναίκα σε ένα όμορφο μαγιό – σεξ, και πιστεύω ότι θα βοηθήσει. Αλλά τακτική προσπαθεί να αποπλανήσει μου δεν έχει τελειώσει. Βλέποντας την απογοήτευση στα μάτια της η γυναίκα, αποφάσισα και της είπε ότι είχε ήδη σχετικά με το τι μπορεί και όχι σαν άντρας.

Η γυναίκα μου αυτή τη στιγμή, εκπνέεται και είπε ότι αυτό το πρόβλημα αντιμετωπίζεται (σε αντίθεση με την παρουσία του την ερωμένη του). Στο νοσοκομείο δεν πήγα ποτέ, έτσι και τώρα οι επισκέψεις στο γιατρό δεν θα μπορούσε καν να μιλήσει. Στη συνέχεια αποφασίσαμε να αυτοθεραπείας: η γυναίκα με έβαλε σε μια διατροφή πλούσια σε τρόφιμα-αφροδισιακά (ξηροί καρποί, χόρτα, θαλασσινά), αλλά δεν έφερε αποτελέσματα. Στη συνέχεια, πρέπει να πάμε στο γυμναστήριο, όπως η σωματική δραστηριότητα έχει ευεργετικά αποτελέσματα για την ανάκαμψη της δραστικότητας. Αλλά τότε άρχισα να νιώθω σεξουαλική επιθυμία.

Πώς κατάφερα να βρω τα χάπια Eroganαυτό που έσωσε τον γάμο μας

Τότε αποφάσισα να αγοράσω το φάρμακο. Σκεφτόμουν να αγοράσετε Viagra αλλά λόγω της αρρώστιας μου ήταν αντενδείκνυται. Μετά την εξέταση πολλές άλλες επιλογές, δεν μπορούσε να βρει κάτι κατάλληλο. Σχεδόν όλα τα φάρμακα με ένα ευρύ φάσμα αντενδείξεις και παρενέργειες, και η σύνθεσή του ήταν εντελώς σοκαρισμένος από τη χημεία. Αλλά σε ένα φόρουμ βρήκα μια καλή κριτική των δισκίων Erogan με φυσική σύνθεση, που σημαίνει ότι μπορείτε να μου πάρει χωρίς φόβο.

Τέλος πάντων, εγώ τους διέταξε ο ίδιος και αποφάσισε τις πρώτες φορές να πιω, δε λέει τίποτα για τη γυναίκα του. Πρώτον, φοβόμουν ότι εάν το αποτέλεσμα δεν θα είναι, η γυναίκα ακόμα περισσότερο αναστατωμένος, και, δεύτερον, δεν θέλω να αναστατώσω τον εαυτό μου ψυχολογικά. Το ίδιο βράδυ είχαμε την πολυαναμενόμενη οικειότητα, και ο εμπνευστής. Και ήδη πόσο πάθος έχει, και δεν θα μιλήσω. Σε Γενικές γραμμές, το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Μετά από αυτό, η γυναίκα μου, σαν ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος βιώσει! Φίλη γυναίκα παρατηρήσει αμέσως τη λάμψη στα μάτια της και να συνειδητοποιήσει ότι η κατάσταση που έχουμε στην οικογένεια είναι φυσιολογικό.

Ως χάπια Erogan κυριολεκτικά έσωσε την οικογένειά μας από το διαζύγιο, θέλω να μοιραστώ τις εμπειρίες που θα μπορούσε να βοηθήσει ακόμη και ένα μόνο ζευγάρι. Προτείνω σε όλους να το δοκιμάσετε αυτό το εργαλείο, διότι δεν υπάρχει καμία αρνητική επίπτωση στην υγεία όχι, αλλά το αποτέλεσμα είναι απλά υπέροχο. Το φάρμακο λειτουργεί ακόμα και σε αυτήν την ασθένεια, όπως ο διαβήτης. Η γυναίκα μου και εγώ χαρούμενος που βρήκα τα χάπια Eroganκαι τώρα τους συστήσει σε όλα τα ζευγάρια που έχουν προβλήματα στο κρεβάτι!